La Tortuga que nunca tuve, grup musical del Camp de Tarragona, va néixer a finals del 2015 i ha anat evolucionant fins a la formació actual: Javier Galán (raper), Cristian Borys (raper i beatmaker), Belén Serrano (cantant), Arnau Bargalló (trombó) Sònia Gil, (flauta travessera) i Oriol Bargalló (guitarra i cantant).

És un grup que no es posa barreres pel que fa a l’estil musical i que té sempre en ment crear música “del poble per al poble”. Les seves lletres reivindicatives sobre l’actualitat volen defensar la llibertat d’expressió i combatre les injustícies, que per a ells, estan presents a la nostra societat actual. Tot i tenir en ment la crítica social, no és tot el que volen transmetre, ja que la fusió entre la reivindicació i la festivitat, el goig i els moments de desconnexió i desinhibició fan que la seva música tinguin com a objectiu fer passar un bon moment a l’espectador.

Ara acaben de presentar el seu nou disc “La bici d’Hoffmann” que ja està disponible a Spotify i Apple Music.

- Publicitat -