La cantant i compositora catalana publica “Aire” avui divendres 19 de febrer.
És el seu quart àlbum i també és el primer que grava en castellà.
Un revelador viatge a Cuba, el vincle amb Alejandro Sanz -qui la va esperonar perquè provés de compondre en espanyol- i el seu interès per conquerir altres espais de creativitat, la van animar a prendre aquest nou camí d’expressió.

Les cançons d'”Aire” es van gestar a Vilassar de Mar, el poble on què Judit va néixer fa 29 anys, el lloc on va formar els seus primers grups, on va créixer abans de mudar-se a Barcelona per estudiar amb la primera promoció homologada del prestigiós Taller de Músics. Parlem d’un disc que flueix serè, però que crida a les coses pel seu nom.

Produït pel multiinstrumentista Arnau Figueres, còmplice artístic de Judit des de fa un parell d’anys, es va gravar sense presses en un bucòlic racó de l’Empordà, en un procés de profunda immersió creativa que ara materialitza en 11 composicions detallistes i dinàmiques, tot i que plenes d’equilibri.

- Publicitat -

La gola de Neddermann emet amb la potència acostumada, amplíssima en el seu registre, matisada quan és menester, però sempre emocionant. Una veu cristal·lina, elàstica i rica en oxigen, modelada al voltant del jazz vocal clàssic, el folk mediterrani i la tradició pop que navega des de les costes del Brasil fins a les illes d’Àfrica Occidental.