Els àlbums de Pau Vallvé són gairebé documentals autobiogràfics, sempre ha sigut un artista molt coherent amb l’estètica que envolta l’àlbum i en aquesta ocasió ha volgut crear un document cinematogràfic que recollís aquest univers sonor. Tot el que brilla és un music film dirigit per Loida García sobre una idea inicial i guió de Pau Vallvé. L’audiovisual il·lustra les cançons del darrer disc com són ‘La vida és ara’, ‘Èpoques glorioses’, ‘Copiar/Pegar’ i un fragment de ‘Tothom vol ser feliç’.

El disc va sortir arran de tres mesos de confinament sol en un període d’introspecció, per tant, no és gens estrany que el vídeo parla de “la lluita interna amb un mateix, de les coses no resoltes que un té dins”, en aquest cas en concret, del passat esportiu gloriós que ja no hi és.

El músic fa una proposta cinematogràfica d’alçada per posar imatges al disc “La vida és ara” i ens transporta per les interioritats del món decadent de la protagonista, interpretada per Anna Alarcon. Fins i tot el mateix Pau Vallvé apareix cantant ‘Copiar i pegar’ en un local força peculiar. Tot el que brilla és un relat circular que comença tal com acaba, en bucle, com solen ser “algunes lluites internes”.

- Publicitat -