foo fighters
Foto: Danny Clinch

Foo Fighters celebren l’aniversari de Dave Grohl publicant el seu nou single, ‘Waiting on a War’, que ja està disponible a totes les plataformes digitals. Aquesta cançó formarà part del seu desè àlbum, Medicine at Midnight, que sortirà a la venda el proper 5 de febrer.

“Waiting on a War” té un pes molt emocional especial en la seva lletra. Dave Grohl explica l’anècdota personal que va inspirar la cançó:

“Quan era nen i creixia en els suburbis de Washington DC, sempre li temia a la guerra. Tenia malsons de míssils en el cel i de soldats en el meu pati del darrere, probablement provocades per la tensió política de principis dels 80 i la meva proximitat a l’ Capitoli de la nació. la meva joventut la vaig passar sota el núvol fosca d’un futur sense esperança.

- Publicitat -

La tardor passada, mentre portava la meva filla de 11 anys a l’escola, es va tornar cap a mi i em va preguntar: “Papa, ¿hi haurà una guerra?” El meu cor es va enfonsar en el meu pit mentre mirava els seus innocents ulls, perquè em vaig adonar que ara vivia sota la mateixa núvol fosc d’un futur sense esperança que jo havia sentit fa 40 anys.

Vaig escriure “Waiting on a War” aquest dia.

Tots els dies esperant que el cel caigui. Hi ha res més que això? Hi ha alguna cosa més que només esperar una guerra? Perquè necessito més. Tots ho necessitem.

Aquesta cançó va ser escrita per a la meva filla, Harper, que mereix un futur, com tot nen. ”