Aquest divendres ha arribat el dia de l’esperat nou disc de Shawn Mendes “Wonder”, on s’inclou la col·laboració de Justin Bieber. També del directe benèfic dels britànics Arctic Monkeys, de la primera col·lecció de grans èxits de The White Stripes, de Yungblud, d’un EP de Bastille, Sigur Rós, Death Cab For Cutie o Calexico.

Pel que fa a les novetats musicals, Black Eyed Peas han presentat candidatura amb Shakira, en una altra de les cançons del seu últim disc. The Weeknd ha estrenat el remix de ‘Blinding lights amb Rosalía. El Petit de Cal Eril també ha estrenat nou tema així com 24kGoldn amb DaBaby. David Bisbal ha cantat en anglès al costat de Carrie Underwood i Britney Spears ha presentat algunes cançons inèdites que formen part de la reedició del seu últim disc. David Guetta ha compartit una nova versió de ‘Dreams’ amb Lanie Gardner, Mariah Carey s’ha ajuntat amb Ariana Grande i Jennifer Hudson amb una versió de ‘Oh santa’ i altres que han presentat cançó són Jack Johnson, Thom Yorke, Evanescense o Cody Simpson.- Publicitat -