La Judit ho expressa amb les seves pròpies paraules: ´Des que va començar la pandèmia han estat a primera línia combatent-la. L’exposició i el risc que han assumit em sembla d’una valentia èpica i he volgut, a través de la música, transmetre aquesta admiració i aquest agraïment. La Covid potser ha estat l’impuls per finalment compondre-la però és una cançó que hauria pogut arribar en qualsevol moment. Perquè cada dia del món són als hospitals i als centres mèdics atenent, cuidant, curant i acompanyant. Espero que la sentin seva perquè ho és!´

Enregistrada en directe als estudis The Sound of Wood (Corbera de Llobregat) amb Pau Figueres a la guitarra i Nera Pozo i Kathy Sey als cors.

Aquest diumenge, es podrà veure per primer cop en directe a la gala de la Marató de TV3.

- Publicitat -

Judit Neddermann segueix preparant la sortida del seu nou disc ´Aire´ que veurà la llum durant el primer trimestre del 2021.