Eminem ha sorprès a tothom en una setmana amb pocs llançaments discogràfics i ho ha fet presentant una edició de luxe d’un disc que va publicar a principis d’aquest 2020 i que inclou un altre disc amb noves cançons, i que inclou les col·laboracions de Dr. Dre, Skylar Grey o Ty Dolla $ign.

El disc també inclou una peça anomenada ‘Zeus‘, que està sent molt comentada, ja que el raper es disculpa amb Rihanna per una cançó que es va filtrar a finals del 2019 i que deia que es posava al costat de Chris Brown, arran de l’agressió que el cantant va proferir a la de les Barbados. La frase de la cançó deia concretament: “Jo estic al costat de Chris Brown, també donaria una pallissa a qualsevol meuca“. La peça es va gravar el 2009, el mateix any de l’agressió, tot i que finalment va veure la llum dos anys després en un disc de B.o.B., això sí, amb una lletra diferent.

A ‘Zeus’, Eminem canta: “Em disculpo sincerament amb Rihanna per aquesta cançó que es va filtrar, ho sento, Rih, no volia fer-te mal, però en qualsevol cas va ser un error per la meva part.

- Publicitat -