La banda de barcelonesos, TLTXT, ha estrenat ‘Visión Túnel‘, l’únic avançament del seu primer disc que veurà la llum durant el mes de novembre.

TLTXT, és una banda formada per Pau Calero, Natán Arbó, Nil Birbian i Adrià Bravo, que va néixer a finals del 2019, quan van debutar en directe al Psych Fest del passat 27 de setembre a Barcelona i, tot seguit, a principis de desembre, estrenaven el seu primer tema ‘10k pasos‘ per fer-se un lloc en el món de la indústria musical. Però, tot i que la carrera de TLTXT té poc recorregut, escassos dies abans del confinament, van estrenar un altre single ‘Las Estrellas No Pueden Hacer Nada Sin Ti‘, un tema que parla d’algú que es queda tancat en si mateix.

- Publicitat -

‘Visión Túnel’ és doncs, el tercer tema de la banda de pop psicodèlic i electrònic, un tema melancòlic, que parla de l’absència i la pèrdua, amb una tornada que enganxa molt i el toc característic de l’autotune.

També és el primer i únic avançament del seu primer àlbum debut, un EP de només 4 cançons, i que en la seva estrena exclusiva a ‘Radio 3‘ van desvelar-ne el nom: ‘EEEO‘, les quatre vocals que falten en el nom del grup per formar la paraula ‘TELETEXTO‘. I segons hem pogut veure a les xarxes del grup català, el videoclip protagonitzat per David Solans, s’estrenarà en exclusiva i per TV3 el dilluns 2 de novembre al programa ‘Els matins‘.