Setmana intensa de novetats discogràfiques, començant per “Positions” el més nou d’Ariana Grande, en un disc on col·laboren Doja Cat, The Weeknd i Ty Dolla $ign.

També Sam Smith torna amb “Love goes” un disc doble carregat de bones produccions. Els U2 celebren els 20 anys de “All that you can’t leave behind” amb una edició especial. Meghan Trainor ens apropa a les festes nadalenques amb una col·lecció de Nadales. Eels editen “Earth to Dora” mentre que les catalanes Mourn publiquen “Self Worth”. També hi ha nou material de Bring me the Horizon o Amy Macdonald.


- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals en tenim de Dua Lipa amb Angèle en una nova cançó anomenada ‘Fever’, també Taio Cruz, Jake Bugg, Alicia Keys, Meduza amb Dermot Kennedy, Benee amb Lily Allen o una nadala de Kelly Clarkson.