Bruce Springsteen presenta un dels llançaments destacats de la setmana “Letter to you” en la que és una nova col·laboració amb la E Street Band. Un disc de pràcticament 60 minuts que de ben segur entusiasmarà als fans del Boss.

El disc experimental del grup virtual Gorillaz també ha vist la llum, així com l’esperat disc de Major Lazer que s’ha fet esperar més del previst.

El líder de Wilco Jeff Tweedy també edita nou material així com John Frusciante, en un disc instrumental dedicat a la seva gata. Nothing but thieves o una reedició del debut de Nelly Furtado que celebra el seu vintè aniversari completen els llançaments més destacats de la setmana.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals, la més destacada és ‘Position’ d’Ariana Grande, que arribarà a les 6 del matí d’aquest divendres. Al seu costat nova música de Marshmello amb Usher, Passenger, Little Mix, Nelly, Jamie Cullum, Paloma Faith o Ty Dolla $ign entre altres. Al panorama català ens porta noves propostes de Buhos i Miki Núñez.