“El Senyal Que Esperaves” s’ha fet esperar sis mesos a causa de la crisi sanitària però finalment ja està disponible a les plataformes digitals.

Abans de la sortida del disc, el grup ha fet una preestrena a Youtube, amb una trobada online amb els seus seguidors a través d’Instagram live.

Aquest divendres, Els Amics de les Arts seran a l’FNAC El Triangle de Barcelona a les 18h i a les 19 h per signar discos i saludar els seus seguidors i seguidores. La sessió de signatures s’ha fet amb reserva prèvia i complint amb totes les mesures de seguretat relacionades amb el covid-19.

- Publicitat -

Després de tancar la gira en acústic que estan realitzant actualment i que els ha fet exhaurir totes les entrades a la venda que han posat aquest estiu, Els Amics de les Arts presentaran oficialment el seu nou treball en una gira que preveu els enèrgics concerts als quals ens té acostumats la banda.

10/10 – Llinars del Vallès (Teatre Auditori). Preestrena de la gira/assaig general amb públic
16/10 – Barcelona (Auditori del Fòrum). Presentació a Barcelona
17/10 – Girona (Auditori de Girona)
24/10 – València (Teatre El Musical)
07/11 – Olesa de Montserrat (Teatre de La Passió)
17/04 – Torrelameu (Sisquere Festival)

‘El senyal que esperaves’ és, segons el grup, un disc que canta a seguir endavant malgrat les adversitats. Es tracta de deu noves cançons on hi trobem tots els colors que caracteritzen al grup, amb deu històries que són un nova crònica del seu pas per la vida i que canten al somriure i a les diferents versions de nosaltres mateixos.