Bruce Springsteen anuncia aquest dijous “Letter to you” un nou disc amb la The E Street Band, el primer en sis anys i que arribarà el 23 d’octubre.

El vintè disc del Boss inclou cançons que ha escrit recentment i altres inèdites que va crear durant els anys 70 com ‘Janey needs a shooter’, ‘If I was the priest’ i ‘Song for orphans’. Aquestes cançons havien sonat en algun dels seus concerts però encara mai havien tingut versió d’estudi.

El disc s’ha gravat al mateix estudi que Springsteen té a Nova Jersey, al costat del seu productor Ron Aniello i ha estat mesclat per Bob Clearmountain.

- Publicitat -

Un disc amb el so autèntic del Boss i la E Street Band ben orgànic i directe. Sobre el treball el Boss explica que està molt emocionat de com ha quedat la part emocional que l’impregna. Es va gravar en tan sols cinc dies i ha resultat ser una de les millors experiències de gravació que ha tingut al llarg de la seva carrera.

TRACKLIST

01 . One minute you’re here
02 . Letter to you
03 . Burnin’ train
04 . Janey needs a shooter
05 . Last man standing
06 . The power of prayer
07 . House of a thousand guitars
08 . Rainmaker
09 . If I was the priest
10 . Ghosts
11 . Song for orphans
12 . I’ll see you in my dreams