Bruce Springsteen acaba de llançar nou single oficial, titulat ‘Ghosts’, amb el qual avança el seu pròxim àlbum costat de la banda de la seva vida, The E Street Band. ‘Letter to you’ veurà la llum el 23 d’octubre.

‘Ghosts’ és un veritable himne, una autèntica joia de rock èpic i atemporal absolutament espectacular. En paraules del Boss “A la E Street Band resideix la nostra ànima col·lectiva, impulsada pel cor. ‘Ghosts’ parla de l’esperit de la música en si, alguna cosa al que podem apropar-nos, descobrir i compartir junts. Parla de l’alegria que és formar part d’una banda però també, amb el pas el temps, de el dolor que suposa perdre a algú per malaltia (…)”.

‘Letter to you’, vint-treball d’estudi en la carrera d’Springsteen, inclourà nou cançons recentment escrites, així com tres enregistraments que faran les delícies dels seus fans: Es tracta les llegendàries però inèdites composicions dels anys 70, ‘Janey needs a shooter ‘,’ If i was the priest ‘i’ Song for orphans ‘. Cançons totes elles, que els seus seguidors ja coneixien des de fa dècades, gràcies als seus memorables concerts, però que no havien estat capturades en un estudi fins avui. Gravat en el propi estudi de Springsteen a Nova Jersey (amb el seu productor i bon amic Ron Aniello), ‘Letter to you’ és un àlbum de pur i autèntic rock, amb el mític so orgànic i directe característic de la banda de la seva vida.

- Publicitat -