Després d’avançar-nos el primer senzill titulat ‘Salta’, amb un so directe i potent de ‘power trio’, i posteriorment fer-nos anar obrint boca amb ‘Me’n vaig’, Massa ens presenta el menú al complet: MASSA (RGB Suports, 2020), acaba de publicar el seu primer disc, acompanyat d’un nou senzill i videoclip de la cançó ‘El camí més fàcil’.

Amb ganes de fer vibrar el públic amb aquest nou treball, Massa farà la presentació oficial del disc el divendres 18 de setembre a les 22h dins el marc del Mercat de Música Viva de Vic, i la setmana seguent, el dissabte 26 de setembre a la sala La Mirona de Salt.

El nou projecte musical de Ferran Massegú, fundador i compositor del conegut grup Teràpia de Shock, ha cuinat a foc lent aquest disc, construint un estil propi juntament amb en Nil Bribian (bateria) i l’Esteve Martínez (baixista).

- Publicitat -

El primer disc de Massa és una proposta musical amb una evident herència del rock i el pop, però amb un so actual, enèrgic i madur, amb un missatge personal i introspectiu, i amb lletres quotidianes i properes de Ferran Massegú.

L’acompanyament perfecte per sonar en qualsevol moment del nostre dia a dia.

Produït i mesclat per Marc Usano i Massa, enregistrat als Estudis Ground, Massa ha comptat amb el referent mundial Ted Jensen des de Sterling Sound (Tennessee, USA) per fer-se càrrec de la masterització.