El grup coreà BLACKPINK i la cantant nord-americana Selena Gomez han estrenat el seu nou single ‘Ice Cream’ juntament amb el seu videoclip, i amb poques hores ja tenen milions de reproduccions i visualitzacions a les plataformes de streaming.

‘Ice Cream’ que arriba com un senzill estiuenc i fresc, està en la seva majoria, interpretat en anglès, tot i que en algunes frases de la cançó es colen paraules en coreà. El senzill ha estat escrit per una amplia i increïble llista de compositors referents en el món de la música, inclosa Selena Gomez, i la icona del pop Ariana Grande.

En el videoclip el color predominant és el rosa i està inspirat en una estètica hippie, però amb un gir una mica provocatiu que el podem veure en els canvis de vestuari. Les cantants agafen dos rols diferenciats, per una banda Selena Gomez com a conductora del camió dels gelats i les integrants de BLACKPINK amb els gelats i passant-s’ho bé en inflables i tobogans.

- Publicitat -

Aquesta col·laboració del quartet de K-POP, és la continuació del senzill de BLACKPINK “How You Like That“, una cançó que barreja el trap amb el pop i que recentment ha estat nominada com a cançó de l’estiu als MTV Video Music Awards 2020 després que es convertís en el vídeo més ràpid de la història en tenir 10 milions de likes a YouTube. Així doncs, juntament amb ‘Ice Cream’ conformen una carta de presentació rodona pel seu àlbum debut ‘The Album‘ que arribarà el 2 d’octubre.