El trapetón ha arribat per quedar-se de la mà dels mataronins The Tyets. Avui han estrenat ‘Menorca’, el seu nou senzill, inspirat en els dies post-Selectivitat que molts joves catalans passen cada any a l’illa. Tot i que enguany la situació no ha permès ni celebrar Sant Joan com sempre s’ha fet a Ciutadella ni visitar les cales de les Balears, el duet del Maresme no volia estar-se d’acompanyar els futurs universitaris en el final d’aquesta etapa.

La portada de la cançó és simple, però reconeixible: fa referència a la creu blanca de Ciutadella que tan freqüentment podem veure a les samarretes i mocadors de tots els que visiten la localitat menorquina a finals del mes de juny. Si fa una setmana The Tyets arribaven al mig milió de reproduccions a Spotify d’un dels seus majors èxits, ‘Hamacking’, ara estrenen un tema que de ben segur sonarà per tots els racons del territori en aquest estiu tan atípic.

- Publicitat -

En els últims mesos, The Tyets han estrenat ‘Ronaldinho’ i ‘Se queda’, que va comptar amb la participació de Ferran Palau i en la qual podem escoltar el sampleig de ‘Deixa-la, Toni, deixa-la’ dels Manel. La seva cançó més escoltada segueix sent ‘RRHH (Tinc una casa)’, que ja acumula més de 865.000 reproduccions entre Youtube i Spotify.