Pels qui encara no coneixeu a Pleasant Dreams, nosaltres us posarem en context. Són un grup de la província de Castelló amb una llarga trajectòria musical, i un so propi en constant transformació. I parlant precisament d’aquest so tant característic que té aquest grup, us volem parlar de la seva nova cançó.

Aquest nou treball, que ja està disponible en plataformes digitals, s’ha anat descobrint a poc a poc al llarg de l’últim any, amb avançaments d’algunes de les seves cançons a YouTube.

‘Ja fa molt de Temps’ és l’última novetat d’aquests valencians, que després del confinament i amb la creativitat en plena esplanador, ens ofereixen un nou remix sota el braç amb la col·laboració de ‘Leydj‘ una de les Dj més cotitzades en l’àmbit nacional.

- Publicitat -

Pel que fa al ritme d’aquest remix, des del grup asseguren que ens farà ballar i riure molt. Però sobretot ens farà passar una bona estona amb amics i amigues, durant aquest estiu tan estrany que estem vivint a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Per últim us volem recordar que tot i la situació actual, la gira d’aquest grup valencià es mantindrà amb algunes dates al juliol que tot seguit repassem: Dijous 16 – Oropresa de Mar, Dissabte 25- Platja de Xilxes i Divendres 31 – Platja d’Almenara.