El FC Andorra tanca la temporada 2019/2020 presentant el nou himne oficial de l’entitat, sota el nom de “Batec tricolor”, que han compost Els Catarres a partir dels valors i les senyals d’identitat que volia transmetre el club.

“Batec tricolor” està dedicat a tota l’afició que ha donat suport al club al llarg dels gairebé 80 anys d’història, a tots els partners i patrocinadors, a tots els andorrans i andorranes i, en especial, als sanitaris i a totes les persones que ens han deixat prematurament per la Covid-19.

L’himne és una cançó d’ànim i motivació per a tota la societat andorrana, que reflecteix els valors i la història del FC Andorra i del país.

- Publicitat -

Des del primer moment el FC Andorra va pensar en Els Catarres com a compositors de l’himne, per la seva sensibilitat musical, la seva transversalitat, el seu optimisme i la seva popularitat. Després de presentar la proposta als seus integrants, Els Catarres van decidir fer una pausa a la seva aturada encara sense data de retorn, per fer realitat aquest encàrrec tan especial. El grup d’Aiguafreda va entendre de seguida el concepte a transmetre en aquest himne i ha construït una cançó que serà un símbol d’Andorra i del FC Andorra.