Stay Homas són l’exemple viu que els somnis poden fer-se realitat. Amb una naturalitat increïble i un creixement orgànic sense precedents, aquests tres amics músics de Barcelona publiquen ‘In The End’, primer avançament del seu imminent mixtape ‘Desconfinaton’, que s’aglomerarà les cançons més votades pels seus seguidors d’entre les que ja sumen 29 , al seu dia originades com confination songs. Després de la mixtape, una gira internacional a la vista i un àlbum inèdit que arribarà després de l’estiu.

A ‘ In The End’ s’entrellacen frescor i nostàlgia donant lloc a un tema enèrgic, revitalitzant i carregat d’harmonies vocals, a el més pur estil 70 ‘s amb la dosi perfecta d’actualitat. Un equilibri irònic sobre el que creiem trobar a faltar i allò que estranyem realment. En tres mesos Stay Homas han aconseguit més de 400K seguidors a Instagram, 90K subscriptors i 12 milions de reproduccions a YouTube, a més de llançar el seu primer single ‘ Stay Homa’ , amb una magnífica acollida pel públic.

Sobre aquesta nova cançó el trio d’amics comenta que intenta ser una reflexió sobre el que creiem estranyar i el que realment trobem a faltar. De totes les nostres referències, hem volgut jugar amb aquestes harmonies i guitarres setanteres que ens flipen.

- Publicitat -