La banda britànica, en preparació del seu proper disc per a finals d’any “Moral Panic, han publicat un nou senzill titulat ‘A Real Love Song. La cançó és la continuació del nou cicle musical ja estrenat amb ‘Is Everybody Going Crazy?’, el seu senzill més exitós fins al moment.

‘A Real Love Song‘ és un tema que ja dóna bastants pistes sobre el seu tema gràcies al mateix títol. Es tracta d’una cançó més senzilla a nivell de producció i lletra que altres peces de la banda, però que vol llençar un missatge clar, estem davant una cançó d’amor.

Nothing But Thieves han aprofitat aquest confinament no només per llençar els dos senzills ja esmentats i anunciar el seu 3r disc d’estudi. La banda s’ha “reunit” telemàticament per a interpretar algunes de les seves cançons més famoses. Fins i tot, han comptat amb la col·laboració de tots els seus fans per a fer una versió del seu èxit ‘Sorry.

- Publicitat -