Lildami, l’artista de referència de la música urbana catalana, torna amb un nou single titulat “Otra raya pal tigre”. I ho fa acompanyat com sempre de Sr. Chen –el seu productor habitual- i l’MC Emotional Goku.

Aquesta nova cançó del cantant terrassenc, parla de la superació dels obstacles que posa la vida. Cadascú es pot fer el missatge a la seva mida però com diu Lildami: “Domineu el tigre que porteu dins i foteu-li molta canya perquè tingui moltes ratlles”.

Musicalment parlant, “Otra raya pal tigre” és un reggaetón clàssic combinat amb el so d’una gaita colombiana, que li dóna un caire molt actual.

- Publicitat -

Aquest diumenge veurà la llum el videoclip de la cançó, que sorprendrà a tothom per la seva qualitat.

Lildami estrenarà “Otra raya pal tigre” en directe el 24 de juliol al Festival Cruïlla.