Després del gran èxit global de ‘Laxed (Siren Beat)’, produïda pel jove artista neozelandès Jawsh 685, el cantant americà Jason Derulo afegeix la seva veu per crear el nou hit pop Savage Love (Laxed – Siren Beat), que ha vist la llum aquesta matinada a través de Columbia Records.

La cançó original es va publicar el 24 d’abril d’aquest mateix any i ràpidament es va viralitzar a la plataforma TikTok, arribant a les primeres posicions de la llista de la plataforma. Fins a la data la cançó ja compta amb més de 55 milions de vídeos dins de la pròpia plataforma. A més, es troba en el Top50 de Shazam a nivell global i en el Spotify Viral en més de 15 països al voltant de tot el món.

Jason Derulo ha portat la cançó a el següent nivell, aconseguint un resultat molt enganxós i que segur, no ens traurem del cap durant molt de temps.

- Publicitat -