Després de l’èxit rebut amb els dos singles avançament del disc (“Celebro i bec” i ALBA) arriba el moment de presentar el tema ENAMORAT. És la cançó escollida per la sortida oficial del nou disc dels Flashy Ice Cream, DON GELATO.

Un tema força estiuenc, de ritmes tropicals i un regust a mambo a la base. ENAMORAT ens trasllada a un ambient càlid, relaxat, amigable i festiu… Un tema que ens transporta a unes vacances a la costa, a una festa a un club nocturn… o una nit passional a un apartament de platja.

El nou single “Enamorat” de Flashy Ice cream és molt representatiu del que aporta el grup amb el seu nou àlbum: Ritme, bon rotllo, festa i molt d’amor!

- Publicitat -

Flashy Ice Cream és un grup de música urbana en català originari de Sabadell. Està format per dos main vocals, Sneaky Flex i Giancana, un productor, Daax i un filmaker i dissenyador gràfic C.Turu.

En aquest últim any s’han acumulat més d’1 milió d’streams a les principals plataformes digitals (Spotify, Youtube, Apple music, Amazon Music…).

La música de Flashy Ice Cream la qualificaríem de música urbana en català, mesclant des de sons de trap, a rap, a dancehall i a reggaetón. Sons frescos i actuals que reben influències a nivell musical que van des d’ASAP Rocky, a PNL, a Sfera Ebbasta o al mateix LilDami, amic amb qui han col·laborat en diverses ocasions.