Cesc desprès d’aquest standby esdevingut per la crisis del COVID19 ens presenta “Queda’t amb mi”.

Una cançó que neix d’una pèrdua i explica el camí, o un dels possibles camins, que venen després d’aquesta. Tot i tractar la mort és un himne de vida i progrés. Amb una mirada resilient. La cançó està vestida d’un folk-pop que et transporta a artistes com “Mumford and sons” o “Of monsters and men”.

Aquest jove talent, que omple els passadissos del metro de Barcelona i els carrers de les principals ciutats d’Europa, ja ha arribat per quedar-se. Gràcies a la seva gran connexió́ amb el públic, ha aconseguit acumular milers de seguidors, fet que li ha permès fer el salt a les principals sales i festivals de Catalunya acompanyat de grans artistes del panorama musical actual.

- Publicitat -

Aquest 2020 el podrem veure a festivals que encara segueixen en peu com el White Summer, Fred Festival o CanetRock 020.