Koers i els seus seguidors protagonitzen el videoclip de “Som”, un nou avançament que formarà part de That Day (Halley Records, 2020), el nou àlbum dels lleidetans que veurà la llum el proper 10 d’abril. Fa uns dies, Koers van llençar una original proposta per a tots els seus fans convidant-los a enviar imatges des de casa seva cantant i ballant la cançó de “Som” durant aquests dies de confinament.

Aquest tema, amb el qual els lleidetans obren el nou treball, és una mescla de reggae amb pop, dub i rock, estil característic de la banda. Amb “Som”, Koers volen mostrar una vegada més qui són, què fan i què volen i ho fan amb una “cançó atrevida, desafiant i necessària”. De fet, explica la banda, totes les altres cançons són un resum d’aquest tema, que vol transmetre que “podem ser el que volem, tot i que sabem que no serà fàcil, però seguirem lluitant per aconseguir-ho”.

- Publicitat -