Evanescence anuncien la publicació d’un nou treball “The Bitter Truth” que es publicarà en algun moment d’aquest any. El nou disc tindrà el so èpic i característic del grup i compta amb la producció de Nick Raskulinecz.

Per anar obrint boca estrenen ‘Wasted on You‘, que ja està disponible a les plataformes d’streaming i que ve acompanyat d’un videoclip que s’ha gravat amb els telèfons mòbils dels membres del grup, cadascú des de casa seva i sota la direcció de P.R. Brown que ha volgut reflectir de forma íntima el moment que estem vivint en el nostre dia a dia amb aquesta situació de confinament.

El grup d’Amy Lee té la intenció d’anar compartint senzills del disc durant els propers mesos i si tot va bé a finals d’any tenen previst fer una gira amb Within Temptation i que havia de celebrar-se aquest mes d’abril i que ha estat ajornada uns mesos.

- Publicitat -