Els Buhos han tornat aquest 17 d’abril amb ‘A prop dels déus‘, una peça que va sonar durant el concert “Pompeia” que el grup va oferir a finals de l’any passat i que posteriorment es va poder veure en imatges.

La cançó serveix per presentar “El dia de la victòriael nou disc del grup de Calafell, que està previst que arribi durant la tardor i doni el relleu a “La gran vida”.

La presentació del disc està prevista pel 13 de març de 2021 al Sant Jordi Club de Barcelona. Entrades a la venda al web del grup.

- Publicitat -

Els Buhos volen celebrar aquesta diada de Sant Jordi amb tots els seus seguidors i seguidores. És per això que totes les persones que comprin entrades fins a la mitjanit del 23 d’abril, rebran una postal digital única i commemorativa ideal com a present del Dia dels enamorats.