The Killers acaben de presentar ‘Caution‘ l’avançament del sisè disc del grup “Imploding The Mirage“, que es publicarà el 29 de maig i comptarà amb una portada basada en una pintura de Thomas Blackshear.

El disc inclourà col·laboracions de Adam Granduciel de The War on Drugs, k.d. lang o Blake Mills, en un treball que estarà produït per Shawn Everett i Jonathan Rado, així com l’excomponent de Fleetwood Mac Lindsey Buckingham.

The Killers actuarà aquest estiu en alguns festivals espanyols com el Mad Cool o el BBK. El grup també ha anunciat una extensa gira mundial que començarà el juny al Regne Unit.

- Publicitat -

Tracklist

Imploding the Mirage
Dying Bred
My God
Blowback
Running Towards a Place
Fire in Bone
Caution
When the Dreams Run Dry
My Own Souls Warning
Lightning Fields
Man and Waman Enough