La mítica banda Pretenders ha anunciat la publicació d’un nou disc “Hate for sale” pel dia 1 de maig. L’anunci ha anat acompanyat de l’estrena de ‘The Buzz‘ un primer avançament amb un so marca de la casa i com sempre amb la característica veu de Chrissie Hynde.

Sobre el primer senzill la vocalista del grup explica que creu que tothom sap que les relacions amoroses poden ser similars a les addiccions a les drogues. ‘No parlo per mi, per suposat, mai sóc obsessiva, mai sóc obsessiva, mai sóc obsessiva…’, afegeix Hynde.

El disc l’ha produït Stephen Street i suposa el primer treball des de “Alone” editat el 2016. L’onzè treball del grup és el primer escrit entre la cantant i el guitarrista James Walbourne.

- Publicitat -

Pretenders van tenir el seu moment de popularitat a la dècada dels 80 amb cançons com ‘Brass in pocket’, ‘Don’t get me wrong’ o ‘Hymn to her’.