Cesc (conegut com “el noi orquestra”) torna amb força per presentar-nos el seu nou senzill “Blind Eyes”, acompanyat d’un videoclip amb actors de la talla com Marc Balaguer, Alex Ferre, Jaume Casals i Claudia Costas.

Aquest jove talent, que omple els passadissos del metro de Barcelona i els carrers de les principals ciutats d’Europa, arriba per quedar-se.

Gràcies a la seva gran connexió amb el públic, ha aconseguit acumular milers de seguidors, fet que li ha permès fer el salt a les principals sales i festivals de Catalunya acompanyat de grans artistes del panorama musical actual.

- Publicitat -

Aquest 2020 dóna el tret de sortida a una gira que el portarà pels principals escenaris del país com Fred Festival, Canet Rock o Arts d’Estiu, i on tindrem l’oportunitat d’anar escoltant tots els senzills que anirà traient durant aquests mesos.