Finalment ha arribat el dia que ja podem escoltar “Madame X” el nou disc de Madonna, del qual ja n’havíem pogut escoltar alguns avançaments. També aquest divendres ha arribat “Western Stars“, la nova referència musical de Bruce Springsteen sense la E Street Band.

Bastille han editat noves cançons, així com X Ambassadors. Aquesta setmana també ens deixa nou disc de Roger Daltrey en directe o Kate Tempest.

Pel que fa a les cançons, tenim la peculiar col·laboració entre Marshmello i la banda metal A Day To Remember a ‘Rescue me‘. Bazzi s’ajunta amb 21 Savage, les Little Mix trenquen el seu silenci amb ‘Bounce Back‘ i Taylor Swift amb el seu nou senzill. La música més alternativa arriba de la mà de Kaiser Chiefs, Miles Kane, Editors o Bat for lashes. Liam Gallagher o el seu germà Noel també són protagonistes de la setmana, així com Sum 41, Alfred García amb Pavvla, La Pegatina o la Dharma amb el seu homenatge a Josep Fortuny.

- Publicitat -