Després del seu pas per Operación Triunfo i ser l’elegit per representar Espanya al Festival d’Eurovisió celebrat el passat mes de maig a Tel Aviv, Miki Núñez es va guanyar la simpatia i beneplàcit de públic i crítica amb la seva entrega i simpatia.

Ara comença la seva carrera artística presentant ‘Celébrate‘, un senzill enèrgic i d’esperit positiu carregat de ritmes ballables i estiuencs.

‘Celébrate’, que veurà la llum el 28 de juny, és el primer single de Miki Núñez i primer avançament del que serà el seu àlbum debut previst per a la propera tardor.
El videoclip, que va a càrrec de la productora catalana ´Nebraska´ és un fidel reflex del tema.

- Publicitat -

Després d’haver treballat junts en la producció de ‘La Venda’, Roger Rodés és de nou l’encarregat de la producció d’aquest primer senzill construint a poc a poc un so fidel a l’estil propi de Miki Núñez.

‘Celébrate’ és una cançó on conflueixen elements del mestissatge i el pop, mantenint els vents molt presents al llarg de tota la cançó. Aquesta barreja desprèn color, alegria i diversió, tres característiques que et faran gaudir i ballar la cançó durant tot l’estiu.