La Pegatina estrena avui ‘Saber que , una cançó que feia temps que tenien guardada i que ara surt a la llum amb aquest Lyric Video i una producció molt estiuenca a càrrec Tato Latorre, el productor de Maldita Nerea i Efecto Pasillo, entre altres. ‘Saber que ‘ formarà part d’un disc recopilatori que sortirà al setembre i que inclourà quatre temes nous que aniran avançant durant l’estiu.

Els de Montcada estan vivint un dels moments més àlgids de la seva carrera, després de l’àlbum Ahora o Nunca no han deixat de banda les seves gires transoceàniques per fer de cada concert una festa. A més, ara ja poden dir que són el grup espanyol líder en festivals. Entre maig, juny, juliol i agost actuaran a un total de 20 festivals. Tot això mentre en vistes d’una esgotadora gira europea que faran el pròxim novembre encarant la recta final de la gira “La fiesta más grande tour, que tancarà amb una festassa el 13 de desembre a Amsterdam.

- Publicitat -