El retorn dels Keane després de 7 anys sense material nou serà una realitat el 20 de setembre quan publiquin el seu cinquè disc “Cause and effect” que arribarà després d’una època on els membres del grup britànic han estat fent projectes paral·lels, com el propi cantant Tom Chaplin que va engegar una carrera en solitari.

Keane van editar “Strangeland” el 2012 i un any després va arribar una col·lecció d’èxits, on trobàvem algunes de les peces més conegudes del grup, ‘This is the last time’, ‘Everybody’s changing’, ‘Is it any wonder’ o ‘Somewhere only we know’ entre altres.

Per anar obrint boca pel nou disc, el grup ha estrenat el seu primer tema en 6 anys, ‘The Way I Feel’, que ja es pot escoltar a la xarxa.

- Publicitat -

El grup britànic ha tancat ja algunes dates en festivals europeus i durant els mesos de setembre i octubre oferiran concerts pel Regne Unit i Irlanda.