Alfred García llança aquest divendres 7 de juny el videoclip de ‘Wonder’. El tema, compost i escrit per Alfred compta amb la col·laboració vocal de Paula Jornet és sens dubte una de les grans cançons que conté el seu nou treball.

El videoclip realitzat per la productora Cráneo Media, s’ha rodat en format 5K, amb resolució cinematogràfica, constituint una de les primeres peces dissenyades per a ser visualitzades en alta qualitat a través de la xarxa.

Està protagonitzat pel cantant i Paula Jornet en una localització amb terrenys sorrencs de Huelva. El vídeo continua la història no resolta de ‘De la Tierra Hasta Marte’, un viatge cap al planeta vermell iniciat amb el llançament del seu disc i de la gira. Es tracta del segon volum d’aquest curtmetratge musical que constituirà la proposta visual de l’artista durant “1016”.
En parlar de com sorgeix el concepte, Alfred explica que, en haver tantes al·legories i metàfores en la cançó, va ser important seleccionar molt bé les pors del seu món interior que volia veure reflectits en imatge.
Segons ell mateix ha declarat, es tracta d’un treball terapèutic i ecològic des del punt de vista psicològic, ja que ha decidit plasmar les seves preocupacions artístiques actuals en la creació i l’art visual com a via de creixement i superació personal.

- Publicitat -

El músic català continua amb la seva gira amb un èxit aclaparador de públic i que es mourà per festivals catalans com el Share, el 29 de juny a Barcelona, Anòlia a Igualada el 20 de juliol, la Festa Major de Mataró el 28 de juliol o una actuació a Tarragona el 13 de setembre.

A Primera Fila ja ens vam quedar enamorats de la cançó que va ocupar el número 1 de la nostra llista el mes de març.