A les 6 del matí (hora catalana) d’aquest divendres 26 d’abril acabava el compte enrere que Taylor Swift havia engegat al seu web des de feia setmanes i finalment i sense que hi hagi hagut filtracions prèvies, hem pogut escoltar ‘ME!’ el nou senzill de Taylor Swift i descobrir com no ha arribat sola sinó que amb Brendon Urie de Panic! At The Disco.

La cançó ha estat produïda per Joel Little, responsable del debut de Lorde i és una cançó pop amb una tornada d’aquelles que enganxa i amb els clàssics “ohh ohhh ohh” que també faran les delícies dels amants del gènere.

El videoclip està dirigit per la mateixa cantant al costat de Dan Meyers, responsable del vídeo de ‘No tears left to cry’ d’Ariana Grande i mostra algunes referències cinematogràfiques i sobretot amb color, molt color.

- Publicitat -

Aconseguirà Taylor Swift trencar el rècord de visites en 24 hores que ostenten BTS i tornar a liderar aquest rànquing com al seu moment va fer amb ‘Look what you made me do’? Ho sabrem demà.