Durant l’estrena de l’últim capítol de ‘Joc de Trons’, molts van poder reconèixer entre els crèdits una veu que resultava familiar. Es tracta de Florence, vocalista de la banda britànica Florence + the Machine, interpretant el tema Jenny of Oldstones.

El fenomen televisiu fa uns dies anunciava el llançament del disc For the Throne“, que inclourà la col·laboració d’artistes com Rosalía, Mumford & Sons o Travis Scott. Tot i això, fins ara, Florence ha estat l’única artista en participar en la banda sonora d’aquesta vuitena temporada.

Segons el portal ‘Variety‘, la britànica va ser contractada especialment pels creadors de la sèrie David Benioff i D.B. Weiss per a posar veu al Soundtrack de la superproducció.

- Publicitat -

“Sempre m’he sentit atreta per la màgia de ‘Joc de Trons’. Em sento afortunada de formar part de la temporada final” Ha declarat la cantant.

La cançó Jenny of Oldstones va ser escrita, entre d’altres, per l’autor de la saga, R.R.Martin.

Haurem d’esperar al pròxim capítol per a veure si és Florence + the Machine o alguns dels artistes confirmats per al disc qui posi veu al fantàstic univers de ‘Joc de Trons’.