El famós productor Diplo ha sorprès al personal amb l’estrena de ‘So long’, una nova peça amb una cantant de country, Camaron Marvel Ochs, coneguda com a Cam i amb la qual presenta aquesta peça amb tocs electrònics i que obre la porta a un nou projecte, després de LSD (amb Labrinth i Sia), de la col·laboració amb Mark Ronson a ‘Electricity’ o de totes les cançons de Major Lazer entre altres.

Aquesta vegada es presenta amb el nom de Thomas Wesley (que és el seu nom real) i des del seu segell discogràfic ja avancen que hi haurà més col·laboracions amb artistes del món del country. De moment s’ha estrenat la cançó a Youtube, tot i que per sumar més visites l’ha compartit amb el nom de Diplo i al seu canal oficial. A Spotify, tot i que la caràtula de la cançó també apareix el seu nom real, també figura Diplo com a artista principal.

- Publicitat -