El Diluvi presenta ‘Heroïnes de la fosca nit’, el primer avançament del nou disc Junteu-vos, el quart disc d’estudi del grup de folk-pop del País Valencià. ‘Heroïnes de la fosca nit’ “és un clam a l’amor i a la unió, a l’empoderament, a esborrar temps passats i perdre la por, a vestir de nous significats els referents”.

Junteu-vos“, que ha produït David Rosell, veurà la llum el 12 d’abril i el 27 presentaran el nou treball a la Sala Apolo, amb entrades pràcticament exhaurides, juntament amb Xavi Sarrià i el cor de la fera, que també presenten nou EP: “Alliberar-nos”. El concert de presentació del disc al País Valencià serà el 28 d’abril al Cullera Marítim Festival i ho faran acompanyats d’Els Catarres, El Tio La Careta i La Fúmiga.

El single ‘Heroïnes de la fosca nit’ ve acompanyat d’un videoclip de Martí Colomer i Mònica Llop. Compten amb la col·laboració d’Anna Gabriel, exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya i declarada fan de la banda, que recita unes paraules del “Poemari Incomplet” de Ma Jo Domenech en aquest avançament i en un altre tema del disc.

- Publicitat -