La primera gran novetat és Baby You’re a Haunted House, de Gerard Way, exmembre de My Chemical Romance. Es tracta del seu primer senzill des de 2016 i té una temàtica de Halloween, així que l’ha estrenat a les dates perfectes. La segona novetat és Close To Me, d’Ellie Goulding, i la tercera és el primer senzill de Lauren Jauregi, membre de Fifth Harmony, anomenada Expectations. Cardi B també ha tret una nova cançó, Money, la qual pertany al seu àlbum ‘Invasion of Privacy’, i Kygo ha publicat Happy Now. Rudimental ha llançat el seu senzill Walk Alone, en col·laboració amb Tom Walker, i Mumford & Sons ha publicat If I Say,  una cançó d’estil pop, a diferència de la resta de les seves cançons, les quals tenen una tendència més folk. White Lies han tornat amb Believe It, una cançó de l’àlbum que arribarà a les botigues l’1 de febrer de l’any vinent, i Kids from Mars han estrenat August. Pel que fa a música catalana, Ninus ha publicat La Roda.

- Publicitat -