El Festival Cruïlla ha anunciat avui els primers noms del cartell de la seva 15a edició, que se celebrarà del 9 al 12 de juliol de 2025 al Parc del Fòrum de Barcelona. Els primers artistes confirmats son la icònica cantant i compositora Alanis Morissette i la banda de rock alternatiu Thirty Seconds to Mars, liderada per Jared Leto

Aquestes primeres confirmacions marquen un inici espectacular per a una edició que promet ser memorable en el que es celebraran els 15 anys d’un festival amb una personalitat única.

Amb aquests primers noms el Festival Cruïlla continua consolidant-se com una de les cites musicals més importants de l’estiu a Barcelona, oferint una experiència única que combina música, humor, art i cultura al Parc del Fòrum de Barcelona.

- Publicitat -

Una de les primeres confirmades d’aquesta quinzena edició serà la canadenca Alanis Morrissette. La cantant, compositora i músic és considerada de les més influents de la música contemporània. Guanyadora de set Grammys i elogiada per la crítica per la seva música i actuacions profundament expressives, Morrissette s’ha convertit en una estrella de la música rock alternatiu reconeguda a nivell mundial. Després d’una increïble gira de 35 dates a Nord Amèrica, la cantautora es prepara per seguir amb Triple Moon Tour arreu del Regne Unit, Europa i Sud Amèrica, i com no podia ser de cap altra manera, farà parada pels escenaris del Cruïlla el dissabte 12 de juliol.

Qui també han confirmat que passaran pels escenaris de Cruïlla han estat els californians Thirty Seconds to Mars. La banda dels germans Leto, que va estrenar ja fa gairebé 23 el seu àlbum debut, presenta ara el seu sisè disc ‘It’s the End of the World but It’s a Beautiful Day’ i fa amb una gira amb parada a Barcelona. La quinzena edició del Festival Cruïlla acollirà el grup de rock experimental en un concert imperdible que ja porta temps omplint grans escenaris arreu del món i batent rècords allà on actua.

Tota la informació i entrades a la venda a cruillabarcelona.com i seetickets.com.
­