Després de l’anunci d’una explosiva gira pel Regne Unit al setembre, amb dates esgotades des del principi, els pesos pesants de l’indie britànic The Reytons han anunciat els seus plans per a una sèrie de concerts en viu per Europa aquesta primavera.
2024 ja ha estat un any vertiginós per al quartet de Rotherham – format per Jonny Yerrell, Joe O’Brien, Lee Holland i Jamie Todd – que al gener van estar a punt d’assolir el primer lloc amb el seu darrer àlbum Ballad of a Bystander, abans d’oferir un espectacular concert com a cap de cartell davant de 20.000 persones al Clifton Park de la seva ciutat natal. Descrit com “l’Spike Island d’aquesta generació”, el concert a Clifton Park quedarà gravat a la memòria dels seguidors de The Reytons, els residents de Rotherham i els fans de l’indie per igual.

La banda torna ara amb força per portar el seu electritzant i enèrgic espectacle de llarg a llarg d’Europa Occidental, amb parades importants a Tivoli d’Utrecht ia l’AB de Brussel·les, entre altres parades a grans ciutats europees, abans de culminar amb el que serà un concert icònic a Le Cabaret Sauvage de París.

La gira també s’estén a Espanya per primera vegada, on, després d’actuar festivals com el Mallorca Live Festival, FIB, i Tomavistas els darrers anys, la banda donarà els seus primers concerts com a cap de cartell a Barcelona, ​​Madrid, València i Màlaga.

- Publicitat -

El concert de Barcelona tindrà lloc a la 2 de l’Apolo el 27 de març i les entrades surten aquest divendres a DICE.