El raper i productor nord-americà Sean Combs, conegut com a Diddy i anteriorment Puff Diddy, ha estat acusat per noves demandes de violació i agressió sexuals. Ja són més de 120 víctimes més, entre elles 25 menors d’edat, una de les quals tenia 9 anys.

Un equip d’advocats de Texas, que representen més de 100 persones, han presentat una demana col·lectiva contra l’artista, per uns delictes que haurien començat l’any 1991.

Un dels advocats ha explicat que el mur de silenci s’ha trencat i les víctimes estan fent un pas endavant.

- Publicitat -

Aquest passat mes de setembre es va detenir i empresonar al músic, arran d’una desena de denuncies.

L’acusació afirma que el raper forçava trobades entre homes i dones que es prostituïen, en unes festes que es coneixen com a Freak Off, i que incloïen consum de drogues, i que es podien allargar durant dies.

Segons ha explicat un dels advocats el 90% dels casos aquestes persones van ser drogades abans de ser atacades.

En el cas de les víctimes menors d’edat, sembla que haurien patit abusos sota les promeses d’aconseguir un contracte discogràfica. En un dels casos, una nena de 15 anys va ser violada per Diddy i altres homes abusaven d’ella, per torns. El nen de 9 anys hauria estat agredit durant una audició pel segell de Diddy, Bad Boy Records. A canvi dels abusos haurien promès als pares un contracte discogràfic.

L’advocat Tony Buzbee, assegura disposar d’imatges, vídeos i textos, que demostren totes aquestes acusacions. Així mateix explica que durant els propers dies molta gent poderosa serà desemmascarada i que molts secrets veuran la llum.

Diddy es troba en presó preventiva per dos delictes de tràfic sexual i crim organitzat. Entre els demandants es troba la seva exparella i cantant Cassie i Dawn Richard. El raper ha negat els fets.

Després de la detenció de Combs, els advocats van establir una línia telefònica per localitzar més víctimes. Asseguren que van rebre més de 3.200 trucades de persones que asseguraven ser víctimes o testimonis, de les quals ben aviat es podrien sumar noves denúncies envers l’artista.