Cabró Rock, el festival de música catalana de referència, acaba d’anunciar La Raíz com a primer cap de cartell per a la seva pròxima edició, que tindrà lloc els dies 13 i 14 de juny de 2025. La banda formarà part d’un cartell de luxe, que comptarà amb un total d’uns 20 artistes dels millors del panorama musical dels Països Catalans, en una edició especial per celebrar el 5è aniversari del festival. De moment, encara no es coneixen més artistes del cartell, però des de les xarxes socials del festival ja s’ha fet èmfasi en el fet que aquesta serà la més gran del Cabró Rock.

La banda La Raíz es va separar fa 7 anys just quan estaven en el cim de la seva popularitat, deixant orfes a milers de fans, que han vist en aquesta breu gira de retrobament, l’única oportunitat per tornar a emocionar-se amb les cançons d’una de les bandes més massives de la música valenciana. Cal destacar que Pablo Sánchez, cantant i líder del grup, va anunciar que aquesta gira és un retrobament temporal. Per tant, l’oportunitat de tornar a veure La Raíz en directe, serà només pels afortunats que aconsegueixin entrades per les poques dates disponibles.

La formació va exhaurir totes les entrades de la Telecogresca, en tan sols 4 hores. Ara arriba una nova oportunitat per poder gaudir del grup en directe, el dissabte 14 de juny.

- Publicitat -

Les entrades sortiran a la venda el pròxim 24 d’octubre a les 17:14 h a través de la web oficial del festival. La quantitat d’entrades serà limitada i s’espera una gran demanda, així que s’aconsella estar preparat per garantir l’accés a un dels esdeveniments musicals més esperats de l’any.