El dijous, 3 d’octubre de 2024, a les 19:30h, a la Sala Razzmatazz, se celebrarà amb motiu de la commemoració del 25è aniversari de la seva mort, la tercera edició del Concert Solidari Homenatge al músic català Marc Grau.

La família del músic i l’Hospital Clínic de Barcelona organitzen un esdeveniment benèfic del qual tots els guanys es destinaran a la recerca de l’IDIBAPS contra el càncer.
El guitarrista gavanenc conegut com el ‘pare del so del rock català’ va morir l’any 1999 a l’edat de 44 anys, a causa d’un càncer.

El Marc deixava enrere més de vint anys de carrera vinculada a l’escena catalana en que va destacar per ser guitarrista d’artistes com Sisa o El Último de la Fila i productor d’Els Pets, Sopa de Cabra, Lax’n’busto, Whiskyn’s, Umpah Pah, Nina entre d’altres.

- Publicitat -

A banda de ser un músic molt prolífic i polifacètic -publicant un treball en solitari (Instrumental, Discmedi 1998) i fent també sintonies i cançons per programes televisius com ‘Sense Títol: Sense Número’, ‘Motor a fons’, ‘Cinc i acció’, ‘Malalts de tele’ o el ‘Club Super 3’- el tarannà de Grau el va convertir en una de les persones més estimades i respectades de la música catalana.

Al concert estan previstes les actuacions d’Els Pets, Joan Masdeu, Pemi Fortuny i Pemi Rovirosa (Lax´n busto) Quimi Portet, Marc Grau Jr i més per confirmar en propers dies.

Entrades a la venda a Seetickets.com.