Foto: Jaume Quilez

L’aclamat duet català The Tyets continua el seu ascens meteòric i anuncia amb entusiasme les dates de la tan esperada gira europea 2024 després de l’èxit de les 4 dates europees que el grup va fer al 2023 on van exhaurir entrades en qüestió de dies (a recordar: Brussel·les, Dublin, Londres i Copenhagen). Després d’un any ple d’èxits a Catalunya, a molts dels principals festivals d’Espanya i consolidant la seva presència a l’escena musical, la banda portarà la seva inconfusible barreja de pop urbà i reggaeton a tres importants ciutats del continent.

D’aquesta manera amb el suport dels Casals Catalans de les ciutats visitades els The Tyets portaran a 3 ciutats europees el directe que han estat girant tot l’estiu amb el “Tornem a casa Tour” i que culminarà amb 2 dates de final de gira i etapa Èpic Solete el 15 i 16 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona.

Les entrades per als concerts d’Estocolm, Basilea i Hamburg estaran disponibles a partir de les 20h d’avui dia 20 d’agost a través dels canals oficials del grup i les plataformes de venda habituals.

- Publicitat -

Per acabar d’arrodonir la gira d’enguany i l’èxit del seu aclamat disc “Èpic Solete”, el grup ha exhaurit en ple mes d’agost, la segona data del seu final de gira al Sant Jordi Club. Amb aquest “sold out”, el grup penja per partida doble el cartell d’entrades exhaurides a la mítica sala de Barcelona on hi reunirà 10.000 persones els dies 15 i 16 de novembre per celebrar el final d’una etapa mentre el grup es posa a preparar el que serà el seu nou disc, amb sortida el 2025.

A més, el grup repetirà les dates familiars a Barcelona que va oferir ja l’any passat a Paral·lel 62. Serà el 20 d’octubre amb dues sessions: 12:30h i 17:30h i queden menys de 100 entrades en ambdues sessions.