El divuitè àlbum de l’artista, “Agorafília”, s’estrenarà a la tardor. Amb el primer senzill ‘Ens hem guanyat l’estiu’ ja disponible a totes les plataformes, només faltava anunciar la gira per aquest nou àlbum. De moment, tenim dues dates.

L’11 de desembre, Pau Vallvé presentarà en directe el seu disc en el marc del festival Cruïlla Tardor. Aquest concert serà el debut del cantant a la sala gran de l’Auditori de Barcelona.

L’any 2025, concretament el 25 de gener, l’artista actuarà a la sala gran de l’Auditori de Girona, on dos anys enrere va presentar el seu últim disc, amb totes les entrades exhaurides.

- Publicitat -

“Agorafília” serà, segons Pau Vallvé, un disc eclèctic amb propostes que no s’ha atrevit a fer fins ara i considera que és el millor àlbum que ha fet mai. Com sempre que el cantant comença una nova gira, ho fa amb una nova banda, i amb la promesa de nous concerts, explosius i sorprenents. No oblida, però, el costat íntim i reflexiu d’un cantant que no para de créixer cançó rere cançó, i concert rere concert.