“Càntir nou fa aigua fresca” és el títol del nou disc de Fetus que sortirà a la llum l’onze d’octubre. El grup de l’empordà format per Adrià Cortadellas, Telm Terradas, Adrià Jiménez, Guillem Caballero, Ricard Ros, Marta Barbero i Carles Belda ja porta al seu darrere quatre àlbums, a tall d’exemple “La serra dels Perduts” i “Sota, cavall i rei”.

El grup farà dos concerts de la presentació del disc el mateix dia 11 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa i el 12 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona.

El passat 14 de juny el grup va estrenar el primer senzill d’avançament del disc ‘Homilies de la costa’ una cançó de l’estiu que seria l’anticançó de l’estiu, una crítica a les animalades que es fan amb l’excusa de la calor i l’estiu. Fan una reivindicació de la massificació turística de la seva zona, la Costa Brava.

- Publicitat -