Els canadencs Walk Off The Earth anuncien concert el 22 d’octubre a la Sala Razzmatazz de Barcelona.

Les entrades estaran disponibles a partir d’aquest divendres 7 de juny a les 10:00h a través de doctormusic.com i entrades.com. El preu serà de 30 Euros (despeses de distribució no incloses).

Des que es va fundar, Walk off the Earth ha estat considerat un fenomen musical, guardonat amb el premi JUNO , i ha superat els límits del que pot fer un artista. Les seves interpretacions de l’himne nacional del Canadà han sonat en esdeveniments esportius tan importants com les finals de la NBA, i les seves cançons han obtingut nombrosos reconeixements: ‘Red Hands’ va aconseguir el número 1 a la ràdio AAA, mentre que ‘Rule The World’ , ‘Fire In My Soul’ i ‘I’ll Be There’ van ser certificades multiplatí.

- Publicitat -

L’agost de l’any passat van publicar el disc “Stand by you”.