Per commemorar els seus 35 anys de carrera musical, la icònica banda britànica Lightning Seeds llançarà un àlbum de grans èxits i emprendrà una gira per Europa el 2024.

El nou àlbum recopilatori, titulat “Tomorrow’s Here Today”, estarà disponible a principis d’octubre. La banda de Liverpool, liderada pel llegendari Ian Broudie, ha preparat una selecció magistral dels seus millors temes, començant amb el seu clàssic single debut “Pure”. Aquest llançament és una veritable celebració del seu llegat, reunint 20 de les seves cançons més estimades, incloent ‘The Life Of Riley’, ‘Change’, ‘Lucky You’, ‘Sense’, ‘All I Want’, ‘Sugar Coated Iceberg’ , ‘You Showed Me’, ‘Emily Smiles’, ‘Three Lions’ i moltes més.

Per promocionar aquest esperat àlbum, Lightning Seeds s’embarcarà en una gira per Europa, amb parades a algunes de les ciutats més importants, entre les que es troba Barcelona. La formació hi actuarà el 16 d’octubre a la Sala Razzmatazz 2.

- Publicitat -

Les entrades estan ja a la venda a entradas.com.